Qui Som?

BARCELONA ARQUITECTURA

QUI SOM?

A Barcelona Arquitectura oferim un ampli ventall de serveis:  projectes d’obra nova, projectes de rehabilitació, direccions d’obra, informes tècnics, reforços estructurals, coordinació de seguretat, etc. Creiem que la millor manera d’ajudar als nostres clients és oferint un tracte proper i personalitzat. Per fer-ho, ens ajustem a les seves necessitats tan tècniques com econòmiques i resolem els seus problemes de manera eficaç. El tracte personal és la nostra marca.

Barcelona Arquitectura

Barcelona Arquitectura: 25 anys d'experiència

Des de l’any 1995 estem dedicats a desenvolupar la professió d’Arquitectura i Arquitectura Tècnica en totes les seves facetes, acumulant una considerable experiència.

Els tipus de treballs que realitzem van des de projectes d’obra nova de tot tipus d’edificis, amb superfícies que van des d’una casa unifamiliar de 70 m2, fins a edificis de més de 10.000 m2. El tipus de projectes inclouen l’obra nova, la rehabilitació i canvi d’ús.

També ens dediquem a la tramitació de documents oficials, com cèdules d’habitabilitat, llicències d’us i ocupació, llicències d’obres, d’activitats, Inspeccions Tècniques d’Edificis, legalització d’obres etc.

Una altra faceta és la relacionada amb informes pericials, dictàmens, informes tècnics, tassacions, valoracions i col·laboracions en general amb despatxos d’advocats.

Degut a la constant, i de vegades frenètica, creació de lleis d’aquest país, ens veiem obligats a reciclar-nos constantment, de manera que estem al dia de totes les normatives d’aplicació, com poden ser el Codi Tècnic de l’Edificació o el Decret d’Habitabilitat.

El nostre lema és la planificació de la feina des del primer moment i el contacte permanent amb els nostre client, ja sigui a través de Internet, amb reunions al nostre despatx o a casa de ell.  Sorprèn els resultats que s’obtenen amb una bona planificació i comunicació.

A part dels aspectes tècnics també ens ocupem de tots els tràmits administratius, com poden ser la obtenció de la llicència d’obres, permisos municipals, etc. En resum, intentem que els nostres clients no s’hagin de preocupar de res.

Esperem que aquesta pàgina sigui del vostre interès i poder-vos ajudar en el que esteu cercant.

 

Cordialment,

Tomàs Pado Vivé, arquitecte tècnic, col. 8211.

L'Equip de Barcelona Arquitectura

Integrat pels millors professionals

Tomàs Pardo

Tomàs Pardo

Arquitecte Tècnic i fundador de B.A.
Ricard Barrera

Ricard Barrera

Arquitecte
Montse Gutés

Montse Gutés

Administrativa comptable
Carla Guerrero

Carla Guerrero

Tècnica

Col·laboradors del grup Barcelona Arquitectura

CARLES MARCOS,  Arquitecte

PABLO NIETO,   Arquitecte, especialista en càlcul estructures

CARLES VALLMITJANA,   Arquitecte

LLUÍS PRATS,           Arquitecte

MARC BATLLE,         Enginyer industrial

MARC CLUA,             Enginyer agrònom

MÉS INFORMACIÓ

Divisió Aluminosi: Aluminosis.org